Na het oproep van dr. Frank in de telegraaf hadden 170.000 Nederlanders zich kosteloos aangemeld voor een kosteloos consult van dr. Frank. Sindskort is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de dr. Frank Academie. Wij zijn benieuwd wat de meerwaarde is van deze dr. Frank Academie.


Dit zijn gesponserde links

Dr. Frank eiwit dieet vs. Dr. Frank Academie

Wanneer je denkt dat het afvallen lastig gaat worden en je hulp nodig hebt, dan is de dr. Frank Academie echt iets waar je aan deel moet nemen. Je krijgt een persoonlijke pagina waar je online je vorderingen kunt volgen. Ook maak je een aantal testen waaruit gebaseerd wordt wat voor type eter je bent. Vervolgens krijg je een op maat, persoonsgebonden, advies.

Dan gaat het echt beginnen. Wekelijks vul je je gewicht in, je BMI, je taille omvang en de mate waarin je hebt bewogen. In diverse grafieken kan je bijhouden wat de vorderingen zijn. Verder krijg je nog adviezen om het afvallen te bevorderen en je krijgt wekelijks verschillende menu’s toegestuurd. Op je profielpagina heb je ook de mogelijkheid om een “eetdagboek”v bij te houden, ervaringen uitwisselen met andere deelnemers en je kunt gebruik maken van het forum. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om aan het dr. Frank team vragen te stellen.

Gezond Slank met dr. Frank

In een razendsnel tempo is het boek Gezond Slank met dr. Frank uitverkocht. Binnen een week waren alle boekenplanken leeg en alle internet webshops uitverkocht. Vanaf 12 februari is de tweede druk van het boek van dr. Frank weer leverbaar. Je kunt alvast wel hier een exemplaar van deze bestseller reserveren.

Wat vindt jij ervan?

Wat is jouw mening van het dr. Frank eiwit dieet? Volg jij zijn dieet, of overweeg jij om zijn dieet te gaan volgen?

Laat het ons hieronder weten!