Mailtje aan Dr. Frank

Regelmatig krijgen we mailtjes toegestuurd, maar deze van vandaag willen we even delen met jullie.


Dit zijn gesponserde links

Natuurlijk horen we graag veel positieve ervaringen, negatieve ook hoor!

Wil hierbij even mijn dank uitspreken voor het geweldige dr. Frank dieet.
Ben 11 kilo afgevallen. weeg nu 65.( leeftijd 64 jaar) Heb geen metformine meer. Geen hoge bloeddruk, geen maagtabletten en voel mij super fit.
Het koken is een plezier en mijn man ( leeftijd 72 jaar ) vindt het eveneens heerlijk. Wij vinden al het gezeur over het dieet niet op zijn plaats. Als je je er goed aan houdt en niet smokkelt gaat het prima en is het een heerlijke manier van leven.
Nogmaals dank en ga zo maar door!!!!

24 Replies to “Mailtje aan Dr. Frank”

 1. Beste Dr.Frank,

  met veel plezier het boek van u besteld. Ziet er prima verzorgd uit. Ik ben nog niet begonnen maar ik zie een beetje op tegen de lunch. Ik moet er echt veel werk voor verzetten denk ik qua bereiding.Klopt dit nu of zie ik het te moeilijk?

  Vriendelijke groet,

  Ben

 2. Om voor mij moverende redenen wil ik af van de mailtjes van het Dr. Frank dieet. Als ik dat echter via de site wil aangeven (zoals wordt gesuggereerd als mogelijkheid) word ik al weken lang geterroriseerd met het feit dat ik eerst mijn gegevens MOET bijwerken. Blijf nu eens sportief “Dr. Frank” en schrap mij per direct uit de verzendlijst.

 3. Hallo dr. Frank,

  Ik wil ook het dieet gaan volgen maar mijn vraag is: wat kun je als gerecht voor de lunch maken als je al smorgens de deur uit gaat en toch de lunch mee wil nemen.
  Zolas u leest ben ik niet zo creatief, dus graag wat suggesties die ik van tevoren klaar kan maken en mee kan nemen.

  Alvast bedankt!

  groetjes,

  Marian Beintema

 4. zakje met mozarella bolletje erin 2 tomaten flesje balsamicoazijn….
  maaltijdsalade zonder pasta…..
  gekookte eitjes met rookvlees eromheen….
  bakje griekse yoghurt met Whey shake van eiwitpoeder.nl….
  gemengde sla met een blikje tonijn .
  Maaltijd reep van Atkins of shake van Atkins

  er is zoveel variatie….
  succes

 5. Beste Dokter Frank, ik heb uw boek gekocht,
  Ik weeg 66.Kg en mijn lente is 163.
  Ik heb een klein probleem. Ik hou van brood en pasta en heb nu besloten om gewoon te eten op mijn werk.(werk in een instelling, vaak avond en nachtdienst) thuis heb ik geen oven om al die eiwitrijke dingen te bakken. Ik heb besloten om te gaan koken. Ik ben nu een week bezig en ik zie geen verandering. Ik wil graag maar 6 kg afvallen. Hoe lang moet ik volhouden om het resultaat te zien?En wat als je arme student ben die al dat verschillende groenten niet kan kopen?
  Mag ik 1 appel per dag eten anders kan ik niet volhouden aangezien dat je geen chocoladereep mag hebben. Groet S

 6. zou het kunnen dat ik door het innemen van eiwitshakes, repen en groenten een hoge bloeddruk krijg?
  moet een duikkeuring ondergaan en sinds kort is ineens mijn bloeddruk te hoog.
  graag snel een reactie.
  Groet,
  Maria

 7. Goede morgen dr Frank, ik heb nooit geweten dat u een programma op tv heb, ik zou zo graag mee willen doen ik ben 155klein en weeg 100 kg. we hebben er alles aan gedaan, maar gaat niet minder worden.
  Dieettiste pillen van de dokter, maar niets helpt, kan u mijn helpen.

  Groetjes van Willie

 8. Ik ben al enige tijd ons mentaal aan het voorbereiden op de dokter Frank dieet. Uw boek heb ik al een tijdje in mijn boekenkast liggen, steeds als ik denk nu wil ik er een begin aan maken, kom ik er achter dat dit een niet realistische dieet voor ons is, wij leiden een zeer onregelmatig leven, moeten vaak buiten de deur eten (wat niet altijd fijn is) je hebt niet overal een goed restaurant er is veel troep in de horeca. Ik ben een klein beetje wanhopig aan het worden daarom vraag ik u is er een alternatief voor al het koken!! ik zou dan drie keer per dag in de keuken moeten staan om eten klaar te maken. Zie het als een uitdaging, we zijn niet super dik maar die paar kilootjes willen er maar niet af en voor mijn man zou het nog beter zijn, hij moet zeker 10 kilo kwijt, we hebben van als al gehad van Sonja Bakker tot het ziekenhuisdieet,soepdieet. Van de twee laatste zijn wij heel ziek geworden We hadden geen weerstand meer. En van Bakker zijn wij geen kilo afgevallen. Ik heb nog bij de EGA gezeten, ik val alleen af als ik me uithonger! maar dat is niet goed! dat doe ik alleen als ik het zo zat ben, ik sport wel maar dat is niet voldoende, ik heb ook te horen gekregen dat ik niet genoeg eet. Kortom ik weet het niet meer. Wij willen graag deze uitdaging aan gaan als er een alternatief bestaat voor al dat gekook! Graag wacht ik uw reactie met spanning af.

 9. goededag meneer dokter frank

  ik zou heel graag u dagelijkse menu’s ontvangen . want ik ben pas bevallen en er moet nu nog zo 15 kilo af . zou u zo vriendelijk willen zijn om die te mailen naar mij
  naar lauraenrene@live.nl

  met vriendelijke groet laura w.

 10. Hallo Dr Frank,

  heb even een vraagje,
  het staat namelijk niet in t boek,maar mag je ook verse tomatensoep???
  Het lijkt mij ok,maar als het niet goed is?

  Met vriendelijke groeten Renate

 11. Ik zag bericht over geen eieren eten,maar geen antwoord.
  Ik eet ook geen eieren omdat mijn lichaam dit niet kan verdragen(overgeven)
  Maar wil graag 1maand uw dieet volgen (2eboek)voor ongeveer 4 kg kwijt te raken
  Dus alternatieven voor ei?
  Alvast bedankt

 12. Ah… hier krijgt ook niemand antwoord.
  Ik ga denk ik ook een dieet verzinnen, boeken schrijven en een website maken. Daarna slapend rijk…

 13. Ik heb best een probleem,woon in Hongarije en doe voor de 2 x mee aan het dieet,alleen ik kan hier zo weinig kopen,dat is echt een probleem om het vol te houden.De groentes zijn zeer beperkt, van alles niets. Rundvlees is er zelden,geen kwark, karnemelk en ga zo maar door.
  Soms is het zo frustrerend ,dat er weer niets te koop is.

  Betsy

 14. Goedendag,
  ik heb vorig jaar het dieet gevolgd met enige aanpassingen omdat ik een streng vegetariĆ«r ben, ofwel: veganist met alleen nog ei in mijn voeding (geen melk of melkprodukten). Ben gezakt van 89 naar 76 kg met een lengte van 167 cm. Daarnaast liep ik al lange afstanden, dat op zich geen enkel effect op mijn gewicht had. Het dieet heeft dus het verschil gemaakt. Ik zoek nog regelmatig naar nog gezonder eten naast af en toe ook mogen zondigen zonder dat ik in gewicht toeneem dat ik niet meer onder controle heb. Ik gebruik ook eiwitpoeder van soja-eiwitpoeder in sojamelk of havermoutmelk. Dat is mijn vervanging van het ontbijt. Daarmee kan ik heel snel een eetfeestelijk weekend (bij jarigen) weer ‘goed’ maken.
  Nu vraag ik mij af wat dokter Frank vindt van (rauwe) bietensap als deel van het dieet of om in drankjes af te kunnen wisselen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *