Ervaringen met Dr. Frank Dieet

De redactie van DrFrankDieet.com kwam deze Dr Frank vraag tegen op goeievraag.nl

De vragensteller wil weten wat de ervaringen zijn met het bekende Dr. Frank Dieet. De vragensteller heeft wel ervaring met de afslank methode van Montignac en hij wilt specifiek weten hoe het zit met het nuttigen van al die eieren en bijwerkingen van het dieet.


Dit zijn gesponserde links

Laten we met zijn allen de vragensteller helpen met zijn vraag. Plaats hieronder uw reactie.

4 Replies to “Ervaringen met Dr. Frank Dieet”

 1. Ik zou graag willen weten als ik genoeg ben afgevallen hoe ik dan weer terug ga om kolydraten weer te introduceren?Neem aan dat je dat voorzichtig moet doen.

 2. Ik ben een man van 70. In januari j.l. ben ik begonnen met het Dr Frank dieet. Ik heb mij voor bijna 100%, inclusief regelmatig bewegen etc. gehouden aan de voorschriften. Mijn gewicht is met twee kilo toegenomen!!
  Ik weeg nu 97 kilo en ben 1.72 m lang. Wat kan er fout zitten?

 3. Hallo allemaal,

  Wil even kwijt dat ik het een fantastisch dieet vind.
  Ben nu 3 weken bezig en ben inmiddels al 5 kilo afgevallen.
  De recepten vind ik ook goed te doen…

  Groetjes Renate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *