Meer dan 250.000 deelnemers Dr. Frank Dieet

Het Dr. Frank Dieet is al sinds oktober te volgen, echter sinds begin 2010 is Dr. Frank bekend geworden voor het grote publiek. Dit kwam mede door de column die Dr. Frank in de Telegraaf had en verschillende media optredens bij onder andere Pauw en Witteman.


Dit zijn gesponserde links

Na het echte begin van het dieet hebben zich al meer dan 250.000 deelnemers ingeschreven voor het Dr Frank dieet.

De 250.000 deelnemers ontvangen dagelijks een mailtje van dokter Frank met gratis dieetadvies en gratis recepten. Betalende gebruikers kunnen ook een digitale dagboek bijhouden met hoeveel kilo ze afzijn gevallen en wat hun streefgewicht is.

Momenteel is Dokter Frank van Berkum bezig met nog meer onderzoek naar zijn eiwit dieet.

Ervaringen dokter Frank Dieet

Connie is dankzij het Dr. Frank dieet maar liefst 17 kilo afgevallen. Als beloning mocht Connie vijf minuten gratis boodschappen doen.

Bekijk hier de video van Connie. Houdt Connie zich aan de voorschriften van Dokter Frank? Bekijk hier de video.

7 Replies to “Meer dan 250.000 deelnemers Dr. Frank Dieet”

 1. Ik ben 1.60 en weeg laatste jaar 70 kg Een BMI 27,5 Graag zou ik ook af willen vallen. Via via heb ik succesvolle verhalen gehoord
  Graag onvang ik ook de gratis dagelijkse mailtjes van dokter Frank en dieetadvies

  De 250.000 deelnemers ontvangen dagelijks een mailtje van dokter Frank met gratis dieetadvies en gratis recepten
  Met vriendelijke groet

 2. hallo dr frank.
  dit dieet lijkt op atkins dieet wat is hier het verschil?
  ik ben 182 en weeg 120kilo in drie dagen was ik 5 kilo kwijt,ik was woensdag middag begonnen.nu na die drie dagen niets meer dus 4 dagen niks.mijn man zegt dat ik te weinig eet en te mager.gister heb ik me vol gegeten met musli van atkins spek met augurk-bonk kaas runder buger- gebakken eieren.ook krijg ik volgens mij te weinig vitaminen binnen.ook heb ik brood van atkins en shake van atkins gekocht mag ik dit wel hebben.ik heb behoefte aan zoetigheid maar wacht eerst even u mail af gr joánne

 3. Even mijn verhaal over het dokter Frank dieet boek.
  Ik ben erg tevreden met het boek waarin ik heerlijke menu’s vind en nadat ik het samen met mijn man 14 dagen vol gehouden had vonden wij beide dat we het rustiger aan moesten doen, nu haal ik er vaak magere menu’s uit die over heerlijk zijn en mijn gewicht is van 91kg. naar 82 kg gegaan, nog teveel maar vermageren moet verantwoord zijn, ik ben een schildklier patient met mixoedeem en een hartpatient wat erfelijk is binnen ons gezin, ben dan ook pas geholpen.
  Nogmaals veel lof en al gaat het op deze mannier langzaam ik voel me er goeg bij en streef ernaar om te beginnen onder de 80 te komen en dan zien we weer verder.

 4. Ik vergeet een vraag de Cardiollog vertelde me dat mijn nierfunties niet goed waren, mag ik dan toch extra eiwitten?

 5. Ik probeer me aan te melden op de site om zodoende via het dr. Frank dieet af te vallen.
  Maar steeds als ik ‘”ja” antwoord op de vraag of het email adres juist is, krijg ik
  de volgende pagina net Fout: duplicate entry “2155”voor de belangrijke primaire
  Hoe kan ik me wel aanmelden.

 6. Hallo Dokter Frank,

  Ik was begonnen aan u dieet, ik viel niks af. Kwam zelfs alleen maar aan.

  ik eet nu koolhydraten erbij via de schaal van vijf, en ik begin af te vallen.

  mvgr

  Lien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *